DOLAR

15,6318$% 0.57

EURO

16,3916% 0.81

GRAM ALTIN

916,83%0,65

ÇEYREK ALTIN

1.508,00%0,59

BİST100

2.390,79%-1,18

BİTCOİN

474714฿%0.58945

a
  • Bursanınsesi
  • Bursa
  • Yargı ‘Metin’ Hüseyin Avni Danyal kimdir? Yargı Metin komiser gerçek adı nedir?

Yargı ‘Metin’ Hüseyin Avni Danyal kimdir? Yargı Metin komiser gerçek adı nedir?

magazin yargi metin huseyin avni danyal kimdir yargi 14488556 5243 amp

Yargı‘Metin’ komiser Hüseyin Avni Danyal kimdir? sorusunun cevabı merak ediliyor. Hüseyin Avni Danyal, Yargı dizisi oyuncuları ortasında yer alıyor. Yargı dizisinde Metin’i canlandıran Hüseyin Avni Danyal birçok dizide rol almıştır. Pekala Metin katil mi?

YARGI METİN KİMDİR?

Yargı dizisinde, Metin komiser rolünde olan isim Hüseyin Avni Danyal’dır.

HÜSEYİN AVNİ DANYAL KİMDİR?

1985 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Hoş Sanatlar Fakültesi Tiyatro-Oyunculuk Kısmı’ndan mezun oldu.Bir müddet Ankara Devlet Tiyatrosu’nda misyon aldı. 1988-94 yılları ortasında Bursa Devlet Tiyatrosu’nda misyon aldı.2001 yılında Sanat Kurumu En Düzgün Erkek Oyuncu Mükafatını aldı. 2009 yılında vizyona girmiş olan Güz Sancısı sinemasında Kenan karakterini canlandırmıştır. Birçok dizide ve sinemada canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınmıştır. Bilhassa Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Yalçın Bulut karakteriyle ünlenmiştir. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tufan karakterini canlandırmaktadır.

Filmografi

  • Yargı 2021- (Metin Kaya)
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz – 2018-2021 (Tufan Tezyürek)
  • Elimi Bırakma – 2018 (Kemal)
  • Şahsiyet – 2018 (Cemil Havran)
  • Siyah İnci – Aziz – 2017
  • Vatanım Sensin – Mebus İstek Beyefendi – 2017
  • Yürekli Yürek – Tatar Ahmet – 2016
  • Kırık Kalpler Bankası – Semir – 2015
  • Acı Aşk (dizi) – 2015-2016
  • Delibal – 2015 : Tarık
  • Son Mektup (film) : Cevat Paşa – 2014
  • Yağmur: Kıyamet Çiçeği – Avukat Cahit – 2014
  • Sağ Salim 2: Sil Baştan – Muhtar – 2014
  • Eksik Sayfalar – 2013
  • Güçlü Kız Yoksul Oğlan – Kemal Yılmaz – 2012-2015
  • Sağ Salim – 2012
  • Karanlıklar Çiçeği -2012 Azerbaycan TV Dizisi
  • O denli Bir Geçer Vakit ki – Kenan – 2011-2012
  • Aşk Tesadüfleri Sever – Ömer – 2011
  • Kızım Nerede (Dizi) – Zafer – 2010-2011/
  • New York’ta Beş Minare – Mahmut- 2010
  • Hesaplaşma – Tayfun Yılmaz – 2009
  • Güz Sancısı – Kenan – 2008
  • Şeytanın Pabucu – Faruk – 2008
  • Beyaz Melek – Selim – 2007
  • Çinliler Geliyor – Hayri – 2006
  • Kurtlar Vadisi Pusu – Yalçın Bulut – 2007-2010
  • Hatırla Sevgili – Adnan Menderes – 2006-2007
  • Fırtına – Besim – 2006
  • Aşka Sürgün – Nizar Azizoğlu – 2005-2006
  • Tam Pansiyon – Şahin – 2004
  • Çalınan Ceset – 2004
  • Ablam Bu türlü İstedi – Azmi – 2004
  • Hayalet – Yalçın – 2004
  • Çemberimde Gül Oya – Kenan – 2004
  • Bir Aşk Öyküsü – 2004
  • Hürrem Sultan – Ahmet Paşa – 2003
  • Kurşun Yarası – Binbaşı Kenan – 2003
  • Müzikler Seni Söyler – 2003
  • Esir Kentin İnsanları – Ramiz – 2003
  • Pembe Patikler – Niyazi – 2002
  • Ferhunde Hanımlar – 1993
  • Dost Eller – 1982

YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Sıradaki haber:

Bursa’da çalıntı araçla şehir turuna polis ‘dur’ dedi

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.